Skip links

Voor gemeenten

Steeds meer innovatieve initiatieven laten dagelijks zien hoe anders het kan in de zorg en het sociale domein. Dat is niet voor niks. Dat is omdat wij als kleinschalige ondernemers het anders willen. En het dus ook anders doen. Wij zijn druk met mensen helpen en hebben niet zo veel tijd om te vergaderen enzo. Maar we willen natuurlijk wel onze bijdrage leveren aan de nieuwe zorg. Daarom hebben we ons verenigd. Met Sizon bundelen we onze lokale, professionele krachten tot een sterk landelijk netwerk. Je komt ons tegen als gesprekspartner voor jou als gemeente of als verzekeraar. Samen zorgen we voor zorg waar je blij van wordt. We zijn een nieuwe speler. Speel je mee?

Klein is fijn

Natuurlijk. Een specialistisch ziekenhuis of landelijke kliniek voor zeldzame problemen is en blijft nodig, wij vinden dat dit landelijk goed geregeld moet worden. We sluiten aan met toegankelijke voor- en nazorg. Maar grootschalige, onpersoonlijke en oude zorgmolochen in de lokale omgeving zijn in onze visie niet nodig. Met fusies worden organisaties steeds groter, logger, duurder, machtiger en onpersoonlijker. Met complexe aanbestedingen en consortia houd je ongewild deze moeizame zorg in stand. Is dat waar we willen zijn? Nee toch?

 

Als je hulp nodig hebt, als je als professional je vak wilt uitvoeren of als je als opdrachtgever waar voor je geld wilt, dan ga je naar de club die bij je past. Want die kan jou het beste helpen. Met de leden van Sizon heb je een volledig pakket zonder de keuzevrijheid kwijt te raken. De keuze is aan jou. Wij zijn er klaar voor! En jij?

Verspilling voorkomen

Talloze onderzoeken laten steeds weer zien dat we in de zorg te veel geld uitgeven aan dingen die er niet toe doen; 30% coördinatie kosten in de jeugdzorg? 50% overhead bij zorgaanbieders? 35% registratietijd bij zorgverleners? Dat is echt niet nodig. Sizonleden zijn anders. Ook wij hebben natuurlijk te maken met regels die we in Nederland bedenken. Ook wij moeten werken met de warboel aan verschillende eisen. Maar we hebben in elk geval korte lijnen. Geen managementlagen. Geen beleidsafdelingen. Kortom: alleen al doordat we ons werk anders organiseren besparen we zomaar 10% op de zorgkosten. We dagen onze opdrachtgevers uit ook mee te doen, en denken graag mee over slimme oplossingen. Met Sizon is zorg toegankelijk en betaalbaar. Less is more, nietwaar?

Contact met Sizon

Sizonleden zijn eigenzinnige mensen. We hebben elk onze eigen droom, specialismes en werkgebieden. Maar je kunt wel met elk van ons contact leggen als je meer wilt weten. Want met z’n allen weten we dat wij samen de toekomst zijn in de zorg. Je kunt natuurlijk ook gewoon mailen met onze Sizonmail.

Get in touch

© 2019 Sizon